inloggen adviseur | contact

Blog

Op deze pagina delen we onze visie over ontwikkelingen op de hypotheekmarkt, onafhankelijk advies en in het bijzonder de rol van distributiepartners en servicers. We delen deze blogs regelmatig in onze nieuwsbrieven en via social media. Af en toe laten we ook een gastblogger aan het woord. Wilt u onze gast zijn? Meld u dan aan via samenwerken@flexfront.nl

donderdag, 20 april 2017 14:24

Hier om te blijven

Ons 7-koppig deskaccountmanagement is gewend dagelijks de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. Voorlegsituaties, waarin Katinka en Anja gespecialiseerd zijn, passeren de revue, vragen over (het grijze gebied rondom) het acceptatiebeleid van onze vijf hypotheekverstrekkers, of de inhoud van onze workshops voor uw binnendienstmedewerkers wordt onder de loep genomen. Van 08.00 – 18.00 uur rinkelt de telefoon doorlopend en wij, deskaccountmanagers, houden ervan.

Lees meer
donderdag, 23 maart 2017 16:04

Kwaliteit door snelheid

Mensen die een woning kopen, zitten vanaf het moment van ondertekening van de koopovereenkomst in spanning of ze een hypotheek krijgen. Ze willen snel duidelijkheid en weten of de koop kan doorgaan.

Lees meer
maandag, 13 februari 2017 17:13

Het rente-aanbod; een onnodig obstakel of een klantgericht middel?

Sinds de invoering van de Mortgage Credit Directive (MCD), bedoeld om de consument in Europa een eenduidig vergelijkingsinstrument te geven, hanteren we in Nederland verschillende begrippen om hetzelfde aan te duiden.  Op onze website staat een overzicht voor de adviseur die deze verschillen duidelijk maakt.

Lees meer
Toon meer blogs