inloggen adviseur | contact

Onze mensen

Als je bij FlexFront werkt, besef je elke minuut van de dag dat we voor mensen werken die een droom hebben; wonen in dat mooie huis of leven met een goedkopere maandlast. De teamleden van FlexFront hebben passie voor het werk, staan voor hun klant, zijn eigenwijs, pragmatisch en halen er dagelijks het beste uit wat er in zit.

We geloven in saamhorigheid, niet kletsen maar doen en de nodige humor op z’n tijd. Hopelijk stralen we dat uit en vindt u het plezierig met ons samen te werken. Dit zijn wij: 

Wim ten Brinke
Wim ten Brinke

Mijn eerste stappen in de hypothekenbranche dateren van lang geleden. Na een uitstapje in het bankwezen te hebben gemaakt ben ik weer terug in een voor mij vertrouwde omgeving en nu werkzaam als hypotheekacceptant bij FlexFront.

Ik ben een man van cijfers en regels en dat vind ik terug in deze functie. Een dossier helemaal uitpluizen doe ik graag, soms iets te volgens mijn collega’s ;-) Mijn werk is ontzettend gevarieerd.

Bij FlexFront is het fijn werken. Een platte organisatie met weinig hiërarchie waar echt naar je geluisterd wordt en je je eigen inzichten naar voren kan brengen. Binnen de kaders hebben we veel vrijheid. Vanwege mijn afstand woon – werk is thuiswerken belangrijk en daar is FlexFront heel flexibel in.

In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, kan een ingewikkelde Sudoku puzzel mij bezighouden of ben ik aan het sporten. Maar ik breng mijn tijd natuurlijk het liefst door met mijn vrouw Stefanie en zoontje Lex (11).

Je maakt mij blij met een heerlijke vakantie ( in de zon, aan zee en in een land met een mooie cultuur), een goede voetbalwedstrijd of een avond uit met mijn jeugdvrienden (7 mannen, 40 jaar vriendschap en over de hele wereld uitgezwermd) die ik 2 à 3 keer per jaar zie. 

Benieuwd naar de blogs van Wim ten Brinke? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht w.brinke@flexfront.nl
Katinka Rademaker
Katinka Rademaker

Zo lang als ik mij kan herinneren ben ik al actief in de financiële branche, 23 jaar om precies te zijn.

Een branche die voortdurend in verandering is en zeker nooit saai wordt. Synoniem aan regels en daar denkt men al gauw aan saai. Het daagt mij juist uit om in die grijze gebieden toch nog mogelijkheden te vinden voor onze klanten.

Ik ben werkzaam bij de voorbespreekdesk van FlexFront. Hier houden we niet van het woord nee. We zoeken de grijze gebieden op en gaan op zoek naar wat wel kan. Als team zorgen wij ervoor dat de consument zijn droom kan waarmaken en het liefst zo snel mogelijk. De korte lijnen intern bij FlexFront en met onze geldverstrekkers maken dit ook mogelijk.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn zoontje. Gezellig leuke uitstapjes maken, op zaterdag sta ik langs het voetbalveld en in de zomer zijn we veel op het water te vinden. Thuis plof ik lekker op de bank, voetjes omhoog, tv aan en een wijntje erbij.

Het leuke van het werken bij FlexFront is de saamhorigheid, het met zijn allen iets willen bereiken. We gaan er allemaal voor, dit is echt samen!

Benieuwd naar de blogs van Katinka Rademaker? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht k.rademaker@flexfront.nl
Atakan Gulsen
Atakan Gulsen

Ik werk inmiddels 15 jaar in de hypothekenbranche. Gestart als adviseur maar redelijk kort daarna omgeschakeld naar hypotheekacceptant. Het leuke aan mijn werk vind ik dat je een rol speelt in een belangrijk knooppunt in het leven van mensen.

In mijn vrije tijd lees ik graag vakbladen en ik ben gek op horloges. Daarnaast speel ik Turkse gitaar. Ik hou van reizen en ga regelmatig een weekendje naar Istanbul.

FlexFront betekent voor mij flexibiliteit en warmte. Het is mooi om de groei van FlexFront mee te kunnen maken.

Benieuwd naar de blogs van Atakan Gulsen? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht a.gulsen@flexfront.nl
Marjan Brinkhuis
Marjan Brinkhuis

Vanuit mijn thuiskantoor in Zwolle ben ik werkzaam voor FlexFront. Dat doe ik met enorm veel plezier.

Wat ik ook graag doe is het spelen van spelletjes. Heerlijk om een avondje Kolonisten van Catan of Beurs Monopolie te spelen. Ik ben fanatiek en wil altijd winnen. Zo erg zelfs dat ik eigenlijk niet kan stoppen totdat ik een potje gewonnen heb!

Het voordeel is dat ik deze eigenschap in mijn werk goed kan gebruiken. Ik bijt mij vast in elk dossier dat ik in handen krijg. Het mooiste is toch om zo'n dossier precies zo voor elkaar te krijgen zoals de cliënt dat wenst.

Benieuwd naar de blogs van Marjan Brinkhuis? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht m.brinkhuis@flexfront.nl
Herman van Hassel
Herman van Hassel

Ik ben getrouwd en trotse vader van 2 mooie zonen. Binnen FlexFront ben ik verantwoordelijk voor Finance & Control.

Buiten mijn werk om is voetbal één van grootste passies. Ik ben regelmatig op de voetbalvelden te vinden. Mijn beide zoons voetballen en ik train en coach het team van mijn jongste zoon.

Ajax is mijn cluppie, maar voor sc Heerenveen heb ik ook altijd een zwak gehad.

Benieuwd naar de blogs van Herman van Hassel? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht h.vanhassel@flexfront.nl
Anja Punter
Anja Punter

Ik woon in Hilversum en sinds januari 2015 ben ik als hypotheekacceptant werkzaam bij FlexFront.

Na het behalen van mijn master strafrecht en een jaar werkervaring als jurist was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik mogen vinden in het werk van hypotheekacceptant. FlexFront is een mooi en dynamisch bedrijf waarbij ik met mijn werk als acceptant veel mag leren en dat met een leuke groep collega's. We proberen met elkaar zo veel mogelijk te zorgen dat de klant blij wordt en blijft.

In mijn vrije tijd houd ik van lezen en om samen met mijn vriend en onze vrienden leuke dingen te ondernemen. Naast mijn werk ben ik ook nog bezig met de opleiding tot belastingadviseur.

Benieuwd naar de blogs van Anja Punter? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht a.punter@flexfront.nl
Anique Detollenaere
Anique Detollenaere

Ik ben bij FlexFront werkzaam als hypotheekacceptant. Van oorsprong heb ik Personeel en Arbeid gestudeerd. Eigenlijk ben ik, net als veel mensen in de financiële sector, gewoon in het vak gerold. Het lijkt heel afstandelijk werk, maar dat is het juist niet. Je bent met hele grote persoonlijke zaken bezig voor de klant. Een huis kopen doe je tenslotte niet iedere dag.

Ik woon samen met mijn vriend in Elburg en in mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn Labrador Finn die heel lief is, maar niet zo best luistert. In de avonduren zit ik op de kunstacademie waar ik me verder ontwikkel in tekenen en schilderen.

Werken bij FlexFront is heel leuk. Er is een hele open en gezellige sfeer, een soort “FlexFront familie”, waar ik me thuis voel.

Benieuwd naar de blogs van Anique Detollenaere? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht a.detollenaere@flexfront.nl
Richard van Kessel
Richard van Kessel

Ik ben als hypotheekacceptant werkzaam bij FlexFront.

Sinds 2000 werk ik in de hypotheekbranche. Door mijn ervaring bij zowel de geldverstrekkers als bij het intermediair ken ik alle facetten van het werk. Dat geeft mij het inzicht op welke wijze ik een optimale service kan bieden.

Ik kom uit Uithoorn. Na het werk ben ik actief op sportgebied. Mijn grote hobby is hardlopen. Zoals elke hypotheekaanvraag een uitdaging is, is voor mij de marathon lopen een uitdaging. Ik heb inmiddels diverse keren de marathon van Rotterdam volbracht. Hardlopen is voor mij een uitlaatklep en een manier om het hoofd lekker fris te houden.

Benieuwd naar de blogs van Richard van Kessel? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht r.kessel@flexfront.nl
Inge Smink
Inge Smink

Bij FlexFront ben ik het aanspreekpunt voor escalaties maar speel daarnaast ook vliegende keep, afhankelijk van wat er op dat moment prioriteit heeft.  Na diverse functies als opticien, verkoper van spaarplannen en senior hypotheekacceptant ben ik bij FlexFront terecht gekomen. De alledaagse hectiek, afwisseling en onze ‘belofte’ dagverwerking geven mij dag na dag een gevoel van voldoening. Ik ben goed op de hoogte van wat er speelt bij het intermediair en heb een goede feeling voor de klant achter het dossier.

Zelf ben ik net zo hectisch als mijn werk – vandaar de goede match – en woon samen met mijn vriend. Ik ben een vrijgevochten, trotse moeder van een dochter en ben erg gesteld op directe communicatie. Werken bij FlexFront is geweldig vanwege de gedreven, persoonlijke sfeer waar niemand zich een nummer voelt, maar een persoon.

Benieuwd naar de blogs van Inge Smink? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht i.smink@flexfront.nl
Nathalie Vogt
Nathalie Vogt

Ik heb 11 jaar als acceptant gewerkt bij een advieskantoor. Na een uitstapje van 7 jaar in de uitvaart ben ik weer terug in de hypothekenbranche. Dat vind ik geweldig! Het voelt als thuiskomen Het leukste vind ik de afwisseling. Elk dossier is weer anders en je bent met emoties bezig. Je helpt de klant tenslotte bij het verkrijgen van hun droomhuis.

Ik woon in IJsselstein met mijn dochtertje Gwen, maar ben een rasechte Utrechtse. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn meisje gezellige dingen te doen, of om lekker te gaan shoppen.

Benieuwd naar de blogs van Nathalie Vogt? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht n.vogt@flexfront.nl
Marianne Edeling
Marianne Edeling

Binnen FlexFront ben ik onder andere verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor, ik houd de website bij en zorg ervoor dat de nieuwsbrieven verstuurd worden. Mijn werk is heel afwisselend en daardoor erg leuk.

Wat mij bij FlexFront aanspreekt is de servicegerichte instelling en bovendien vormen de collega’s bij FlexFront een fantastisch team om mee samen te werken.

Ik woon in Gouda samen met mijn tienerzoon Erik, mijn grote trots.

In mijn vrije tijd sport ik graag, waaronder hardlopen. Ik houd van lezen en verslind het liefst thrillers. Daarnaast ben ik dol op alles wat met social media te maken heeft.

Benieuwd naar de blogs van Marianne Edeling? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht m.edeling@flexfront.nl
Saskia Mast
Saskia Mast

Bij FlexFront ben ik werkzaam als Manager Operations. Ik werk sinds februari 2015 in de hypothekenbranche; daarvoor heb ik in de voedingsbranche en als projectmanager van medische congressen gewerkt.

Het leuke van de hypothekenbranche is dat de meeste mensen in hun leven één of meerdere keren er mee te maken krijgen.

Wat ik leuk vind aan mijn werk is het organiseren van de workflow, zorgen dat alles goed verloopt en dat we optimaal kunnen samenwerken. FlexFront is een dynamische organisatie en bovendien enorm gegroeid en dat is erg leuk om mee te mogen maken.

Benieuwd naar de blogs van Saskia Mast? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht s.mast@flexfront.nl
Antoinette Kalkman
Antoinette Kalkman

Ik ben Antoinette Kalkman, mede-oprichter en aandeelhouder van de FlexFront Groep. Ik vind het belangrijk dat onze medewerkers zich veilig genoeg voelen om verantwoordelijkheid te nemen en op eigen kracht de stip aan de horizon te bereiken. Die stip staat voor optimale communicatie en een gelikt proces met een duidelijke focus op resultaat. Het resultaat staat in die zin synoniem voor een tevreden consument, waarbij in een enkel geval ‘nee’ een bevredigend antwoord kan zijn op voorwaarde dat het ‘waarom’ duidelijk is gecommuniceerd en een vervolgweg is aangeboden. Elke activiteit in de organisatie  vorm geven vanuit ‘de mens achter het dossier’-gedachte is mijn missie. 

Benieuwd naar de blogs van Antoinette Kalkman? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht a.kalkman@flexfront.nl
Paul van Polanen
Paul van Polanen

Sinds 2005 werk ik in de hypothekenbranche als senior acceptant, relatiebeheerder en teammanager. Bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging kwam ik via mijn oud-collega Edwin Berrevoet in contact met FlexFront.

Ik vind prikkeling en actie belangrijk en houd er niet van als het een sleur wordt of als er niks te doen is. Ik hou van veranderingen en organisaties die voortdurend in beweging zijn. Dit zie ik ook graag in mijn werk terug. Daarbij blijft het mooie in het vak om de klant, zowel klant als adviseur, te helpen en de WOW-factor te creëren. Doordat ik ooit begonnen ben op een assurantiekantoor en later bij een hypotheekkantoor weet ik hoe het voor de andere kant ‘voelt’.

In mijn vrije tijd sport ik graag en zorg ik de helft van de week voor mijn dochtertje. Verder ga ik graag uit eten met een lekker drankje of pak ik een terrasje. Ik geniet van de kleine dingen en momenten. Klinkt cliché, maar sommige gebeurtenissen in je directe omgeving maken je extra bewust van de kwetsbaarheid en dat een goede gezondheid en geluk geen vanzelfsprekendheid is. Genieten is belangrijk. Ik wil genieten van mijn dochter, mijn familie en vrienden en in mijn werk.

Benieuwd naar de blogs van Paul van Polanen? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht p.polanen@flexfront.nl
Chairin Chin-Kon-Sung
Chairin Chin-Kon-Sung

Ik houd mij bezig met marketing en communicatie binnen FlexFront. Een functie die elke dag weer anders en uitdagend is. Zo ben ik de ene dag bezig met het opzetten van workshops en de andere dag met het opstellen van een nieuwsbrief, rentemailing of social media berichten. Net als de branche die voortdurend in beweging is zitten wij hier ook geen moment stil, ik hou ervan.

Bij FlexFront geldt echt: service waar u blij van wordt. Met zijn allen wordt er dagelijks hard gewerkt om onze klanten het best te helpen. Echt als team en met veel enthousiasme.

Thuiskomen na een drukke dag is voor mij heerlijk knuffelen met mijn twee kleine boefjes (1 en 4 jaar). En als die naar bed zijn dan kijk ik het liefst naar mijn favo serie met een lekkere latte machiatto erbij.

Benieuwd naar de blogs van Chairin Chin-Kon-Sung? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht c.chin@flexfront.nl
Arjan de Kort
Arjan de Kort

Ik ben werkzaam bij het desk accountmanagement van Flexfront.

Naast mijn werk besteed ik het liefst tijd aan mijn kinderen en watersporten als windsurfen en zeilen.

Met de ervaring en productkennis waarover wij beschikken bij FlexFront zijn wij in staat om u goed en snel te helpen waardoor u uw klanten tevreden houdt.

Benieuwd naar de blogs van Arjan de Kort? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht a.kort@flexfront.nl
Bjarne Toftdal
Bjarne Toftdal

Mijn naam is Bjarne Toftdal en ik woon sinds kort in Hoorn. Ik studeer accountancy en ben via een traineeship bij de FlexFront Groep terecht gekomen. Ik ben werkzaam in het managementteam als procesmanager. De hypothekenbranche is erg leuk, het is heel dynamisch en er zijn veel ontwikkelingen.

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met vrienden. Ik houd van films en series kijken.

Bij de FlexFront Groep wordt erg gestuurd op mee denken en niet vast te houden aan bestaande procedures. Verder kijken dan alleen maar de eerste aanvraag.

Benieuwd naar de blogs van Bjarne Toftdal? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht b.toftdal@flexfront.nl
Koen Jeronimus
Koen Jeronimus

Ik ben werkzaam als Desk Accountmanager bij FlexFront. Hoewel je ‘Desk’ ook wel weg kan laten aangezien ik veel onderweg ben. Wij zijn de schakel tussen de geldverstrekker, het intermediair en de consument. Een veelzijdige functie waarin wij meedenken en tevens fungeren als voorbespreekdesk voor het intermediair. Nee kennen we niet maar we gaan op zoek naar het ‘hoe kan het wel’. Dat en het dagelijkse contact met de klant, de diversiteit in gesprekken want geen klant is hetzelfde maakt deze functie elke dag weer een leuke uitdaging.

Het vak Hypotheek is leuk en breed. De consument helpen hun droomhuis (mede) te verwezenlijken dat geeft een kick. FlexFront is een prettig bedrijf om voor te werken.  Het is een platte organisatie, met korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen. Het is hier echt, Lekker doen!

Ik kom uit de achterhoek, het verre oosten zeg ik altijd zelf. Ik zit niet graag achterover, ben altijd wel bezig of het nou thuis is of op het werk. Na een drukke dag ontspan ik door paard te rijden.

Benieuwd naar de blogs van Koen Jeronimus? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht k.jeronimus@flexfront.nl
Edwin Berrevoet
Edwin Berrevoet

Ik woon in Houten met mijn vrouw en 2 kinderen. Ik heb 20 jaar ervaring als acceptant en desk accountmanager en kan wel zeggen dat ik gepokt en gemazeld ben in de hypothekenbranche.

Sinds januari 2015 ben ik in dienst bij FlexFront als Commercieel Directeur. Bij FlexFront liggen er veel uitdagingen op het terrein van relatiemanagement. Die uitdaging ga ik graag aan. Ik ben een nuchter persoon en werk graag samen met de adviseurs om het uiterste voor de klant eruit te halen. Ik hou van doelstellingen, resultaatgericht werken en creatieve oplossingen. “Hoe kan het wel?” is de vraag die ik me regelmatig stel. Daarom ben ik blij dat adviseurs mij bij FlexFront steeds vaker weten te vinden om te sparren over advieskwesties en dossiers.

Binnen FlexFront heb ik de opdracht om te zorgen dat alle aangesloten adviseurs blij zijn met onze dienstverlening. Concreet betekent dit dat ik uw vraagbaak ben voor voorlegzaken en onze dienstverlening. Mijn ambitie is om op een manier samen te werken zodat dit voor u als adviseur als voor ons zowel zakelijk als sociaal plezierig is. Op die manier realiseren wij met elkaar het beste voor de consument. En daar gaat het om. Heeft u hulp nodig om uw klant verder te helpen?

Benieuwd naar de blogs van Edwin Berrevoet? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht e.berrevoet@flexfront.nl