inloggen adviseur | contact
“Luisteren, handelen, beloftes nakomen. Dat zijn de beste kernwoorden voor wederzijdse loyaliteit. Het succes van een samenwerking.”

Edwin Berrevoet

Als hypotheekacceptant, teamleider en deskaccountmanager ben ik inmiddels gepokt en gemazeld in de hypotheekbranche. Sinds januari 2015 ben ik in dienst bij FlexFront als Commercieel manager. Bij FlexFront liggen er veel uitdagingen op het terrein van relatiemanagement. Die uitdaging ga ik graag aan. Ik ben een nuchter persoon en werk graag samen met de adviseurs om het uiterste voor de klant eruit te halen. Ik hou van doelstellingen, resultaatgericht werken en creatieve oplossingen. “Hoe kan het wel?” is de vraag die ik me regelmatig stel. Daarom ben ik blij dat adviseurs mij bij FlexFront steeds vaker weten te vinden om te sparren over advieskwesties en dossiers.

Mijn ambitie is om op een manier samen te werken zodat dit voor u als adviseur als voor ons zowel zakelijk als sociaal plezierig is. Op die manier realiseren wij met elkaar het beste voor de consument. En daar gaat het om. Heeft u hulp nodig om uw klant verder te helpen?

Stuur mij een bericht e.berrevoet@flexfront.nl

Alle blogs van Edwin Berrevoet

donderdag, 20 april 2017 14:24

Hier om te blijven

Ons 7-koppig deskaccountmanagement is gewend dagelijks de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. Voorlegsituaties, waarin Katinka en Anja gespecialiseerd zijn, passeren de revue, vragen over (het grijze gebied rondom) het acceptatiebeleid van onze vijf hypotheekverstrekkers, of de inhoud van onze workshops voor uw binnendienstmedewerkers wordt onder de loep genomen. Van 08.00 – 18.00 uur rinkelt de telefoon doorlopend en wij, deskaccountmanagers, houden ervan.

Lees meer