inloggen adviseur | contact
“De klant is het fundament van onze organisatie. Zonder klanten betekenen we niets”

Antoinette Kalkman

Ik ben Antoinette Kalkman, mede-oprichter en aandeelhouder van de FlexFront Groep. Ik vind het belangrijk dat onze medewerkers zich veilig genoeg voelen om verantwoordelijkheid te nemen en op eigen kracht de stip aan de horizon te bereiken. Die stip staat voor optimale communicatie en een gelikt proces met een duidelijke focus op resultaat. Het resultaat staat in die zin synoniem voor een tevreden consument, waarbij de focus in 2018 zal liggen op het verkorten van de doorlooptijden van aanvraag tot compleet dossier zodat de klant niet langer hoeft te wachten dan absoluut nodig is. Elke activiteit in de organisatie vorm geven vanuit ‘de mens achter het dossier’-gedachte is mijn missie. 

Stuur mij een bericht a.kalkman@flexfront.nl

Alle blogs van Antoinette Kalkman

dinsdag, 05 december 2017 16:37

Kassa maakt consumenten onnodig bang!

Heeft u het gezien zaterdagavond? 19.05 uur op Nederland 1? Kassa trok de kritische broek aan over de gevolgen van de overspannen woningmarkt en wees met een priemende vinger naar de geldverstrekkers.

Lees meer
donderdag, 19 oktober 2017 13:47

Wedstrijdje ver plassen

Er waren tijden dat we het heel gewoon vonden dat een klant dagen op antwoord moest wachten nadat een hypotheekdossier compleet ter beoordeling was aangeboden. Sterker nog; er zijn nog steeds geldverstrekkers die het presteren om de wachttijden op te laten lopen tot een periode waarin je riant op vakantie kunt om te relaxen. Punt is echter dat de financiering rondom de aankoop van een woning een bijzonder stressvolle periode is en het is onze taak om dit zo kort mogelijk te laten duren.

Lees meer
maandag, 13 februari 2017 17:13

Het rente-aanbod; een onnodig obstakel of een klantgericht middel?

Sinds de invoering van de Mortgage Credit Directive (MCD), bedoeld om de consument in Europa een eenduidig vergelijkingsinstrument te geven, hanteren we in Nederland verschillende begrippen om hetzelfde aan te duiden.  Op onze website staat een overzicht voor de adviseur die deze verschillen duidelijk maakt.

Lees meer